Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A study of fat and air structures in ice cream Goff, H.D.
1999
9 11 p. 817-829
13 p.
artikel
2 Attenuated starters: an efficient means to influence cheese ripening—a review Klein, Nathalie
1999
9 11 p. 751-762
12 p.
artikel
3 Characterization of intermediates formed during heat-induced aggregation of β-lactoglobulin AB at neutral pH Schokker, E.P.
1999
9 11 p. 791-800
10 p.
artikel
4 Microbiology and biochemistry of Fossa (pit) cheese Gobbetti, M.
1999
9 11 p. 763-773
11 p.
artikel
5 Probiotic lactic acid bacteria (Lactobacillus acidophilus HN017, Lactobacillus rhamnosus HN001 and Bifidobacterium lactis HN019) have no adverse effects on the health of mice Shu, Quan
1999
9 11 p. 831-836
6 p.
artikel
6 Protease-induced gelation of unheated and heated whey proteins: effects of pH, temperature, and concentrations of protein, enzyme and salts Otte, J.
1999
9 11 p. 801-812
12 p.
artikel
7 Proteolysis of high-pressure-treated Gouda cheese Messens, Winy
1999
9 11 p. 775-782
8 p.
artikel
8 Resistance of β-lactoglobulin-bound lactose to the hydrolysis by β-galactosidase Morgan, François
1999
9 11 p. 813-816
4 p.
artikel
9 Structure, physico-chemical and sensory properties of feta cheese made with tapioca starch and lecithin as fat mimetics Sipahioglu, O
1999
9 11 p. 783-789
7 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland