Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Caseins and their interactions that modify heat aggregation of whey proteins in commercial dairy mixtures Liyanaarachchi, W.S.
2018
83 C p. 43-51
artikel
2 Detection of Bacillus cereus sensu lato from environments associated with goat milk powdered infant formula production facilities Liu, Yang
2018
83 C p. 10-16
artikel
3 Detection of lactose in products with low lactose content Gille, Doreen
2018
83 C p. 17-19
artikel
4 Editorial Board 2018
83 C p. ii
artikel
5 Effect of feed lutein supplementation on mozzarella cheese quality and lutein stability Liu, Chen-xing
2018
83 C p. 28-33
artikel
6 Fast approach for fatty acid profiling of dairy products fats using 1H-NMR spectroscopy Tociu, Mihaela
2018
83 C p. 52-57
artikel
7 Impact of membrane selectivity on the compositional characteristics and model cheese-making properties of liquid pre-cheese concentrates Lauzin, A.
2018
83 C p. 34-42
artikel
8 Isolation and assessment of acidic and neutral oligosaccharides from goat milk and bovine colostrum for use as ingredients of infant formulae Urakami, Hiroshi
2018
83 C p. 1-9
artikel
9 Production of microencapsulated cream: Impact of wall materials and their ratio Himmetagaoglu, Ahsen Burcin
2018
83 C p. 20-27
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland