Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 An improved method for the purification of milk oligosaccharides by graphitised carbon-solid phase extraction Robinson, Randall C.
2018
80 C p. 62-68
artikel
2 Editorial Board 2018
80 C p. ii
artikel
3 Effect of intrinsic and extrinsic factors on the adhesion ability of thermophilic bacilli isolated from milk powders in the Chinese market Yuan, Dongdong
2018
80 C p. 1-7
artikel
4 Identification and characterisation of bifidobacteria in infant formula milk powder obtained from the Chinese market Liu, Yang
2018
80 C p. 8-16
artikel
5 Impact of the drying mode and ageing time on sugar profiles and antioxidant capacity of electro-activated sweet whey Akhtar, Muhammad-Javeed
2018
80 C p. 17-25
artikel
6 Insignificance of lactose impurities on generation and structural characteristics of thermally stabilised whey protein-pectin complexes Protte, Kristin
2018
80 C p. 46-51
artikel
7 Modelling the influence of metabolite diffusion on non-starter lactic acid bacteria growth in ripening Cheddar cheese Czárán, Tamás
2018
80 C p. 35-45
artikel
8 Pilot scale production of micellar casein concentrate using stainless steel membrane Zhang, Shuwen
2018
80 C p. 26-34
artikel
9 The ultrafiltration efficiency and mechanism of transglutaminase enzymatic membrane reactor (EMR) for protein recovery from cheese whey Wang, Wen-qiong
2018
80 C p. 52-61
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland