Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
9 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
An improved method for the purification of milk oligosaccharides by graphitised carbon-solid phase extraction
Robinson, Randall C.
2018
80
C
p. 62-68
artikel
2
Editorial Board
2018
80
C
p. ii
artikel
3
Effect of intrinsic and extrinsic factors on the adhesion ability of thermophilic bacilli isolated from milk powders in the Chinese market
Yuan, Dongdong
2018
80
C
p. 1-7
artikel
4
Identification and characterisation of bifidobacteria in infant formula milk powder obtained from the Chinese market
Liu, Yang
2018
80
C
p. 8-16
artikel
5
Impact of the drying mode and ageing time on sugar profiles and antioxidant capacity of electro-activated sweet whey
Akhtar, Muhammad-Javeed
2018
80
C
p. 17-25
artikel
6
Insignificance of lactose impurities on generation and structural characteristics of thermally stabilised whey protein-pectin complexes
Protte, Kristin
2018
80
C
p. 46-51
artikel
7
Modelling the influence of metabolite diffusion on non-starter lactic acid bacteria growth in ripening Cheddar cheese
Czárán, Tamás
2018
80
C
p. 35-45
artikel
8
Pilot scale production of micellar casein concentrate using stainless steel membrane
Zhang, Shuwen
2018
80
C
p. 26-34
artikel
9
The ultrafiltration efficiency and mechanism of transglutaminase enzymatic membrane reactor (EMR) for protein recovery from cheese whey
Wang, Wen-qiong
2018
80
C
p. 52-61
artikel
9 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland