Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             12 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Adherence inhibition of enteric pathogens to epithelial cells by bovine colostrum fractions Maldonado-Gomez, Maria X.
2015
40 C p. 24-32
9 p.
artikel
2 Calendar 2015
40 C p. I-
1 p.
artikel
3 Developing a time and effort-effective, highly sensitive TaqMan probe-based real-time polymerase chain reaction protocol for the detection of Salmonella in milk, yoghurt, and cheese El-Sharoud, Walid M.
2015
40 C p. 62-66
5 p.
artikel
4 Editorial Board 2015
40 C p. IFC-
1 p.
artikel
5 Efficacy of pasteurised yoghurt in improving chronic constipation: A randomised, double-blind, placebo-controlled trial Liu, Zhen-min
2015
40 C p. 1-5
5 p.
artikel
6 Impact of nutritional information on consumers' acceptance of cheese with reduced sodium chloride content Czarnacka-Szymani, J.
2015
40 C p. 47-53
7 p.
artikel
7 In vitro evaluation of bovine lactoferrin potential as an anticancer agent Zhang, Yunlei
2015
40 C p. 6-15
10 p.
artikel
8 Isolation and identification of a whey protein-sourced calcium-binding tripeptide Tyr-Asp-Thr Zhao, Lina
2015
40 C p. 16-23
8 p.
artikel
9 Physical stability of infant milk formula made with selectively hydrolysed whey proteins Murphy, Eoin G.
2015
40 C p. 39-46
8 p.
artikel
10 Production of brine-salted Mozzarella cheese with different ratios of NaCl/KCl Thibaudeau, Emilie
2015
40 C p. 54-61
8 p.
artikel
11 The immunological consequences of pasteurisation: Comparison of the response of human intestinally-derived cells to raw versus pasteurised milk McCarthy, R.J.
2015
40 C p. 67-72
6 p.
artikel
12 Use of Lactobacillus mucosae DPC 6426, an exopolysaccharide-producing strain, positively influences the techno-functional properties of yoghurt London, Lis E.E.
2015
40 C p. 33-38
6 p.
artikel
                             12 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland