Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Acquisition of amino acids by Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus 2038 when grown in the presence of casein Liu, Enuo
2014
35 2 p. 145-152
8 p.
artikel
2 Antioxidant effects on retinyl palmitate stability and isomerization in nonfat dry milk during thermally accelerated storage Kurzer, A.B.
2014
35 2 p. 111-115
5 p.
artikel
3 Calendar 2014
35 2 p. I-
1 p.
artikel
4 Comparative fat digestibility of goat, camel, cow and buffalo milk Meena, Sunita
2014
35 2 p. 153-156
4 p.
artikel
5 Editorial Board 2014
35 2 p. IFC-
1 p.
artikel
6 Glycosidase activities in bovine milk over lactation O'Riordan, Noelle
2014
35 2 p. 116-121
6 p.
artikel
7 Impact of milk processing on the generation of peptides during digestion Kopf-Bolanz, Katrin A.
2014
35 2 p. 130-138
9 p.
artikel
8 Influence of salt content on eye growth in semi-hard cheeses studied using magnetic resonance imaging and CO2 production measurements Huc, D.
2014
35 2 p. 157-165
9 p.
artikel
9 Multi-stable isotope analysis as a tool for assessing the geographic provenance of dairy products: A case study using buffalo's milk and cheese samples from the Amazon basin, Brazil Silva, Almir Vieira
2014
35 2 p. 107-110
4 p.
artikel
10 Potential impact of dairy yeasts on the typical flavour of traditional ewes' and goats' cheeses Padilla, Beatriz
2014
35 2 p. 122-129
8 p.
artikel
11 Validation of the sensitive and accurate quantitation of the fatty acid distribution in bovine milk Firl, Nina
2014
35 2 p. 139-144
6 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland