Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Calendar 2011
21 8 p. I-II
nvt p.
artikel
2 Dynamic modelling of whey protein–saliva interactions in the mouth and relation to astringency in acidic beverages Andrewes, P.
2011
21 8 p. 523-530
8 p.
artikel
3 Editorial Board 2011
21 8 p. IFC-
1 p.
artikel
4 Effect of different wavelength of light on the formation of photo-oxidation in Gouda-like cheese Intawiwat, Natthorn
2011
21 8 p. 531-539
9 p.
artikel
5 Enhancement of fat colloidal interactions for the preparation of ice cream high in unsaturated fat Méndez-Velasco, Carlos
2011
21 8 p. 540-547
8 p.
artikel
6 Heat tolerance of dairy lactococcal c2 phages Marvig, C.L.
2011
21 8 p. 556-560
5 p.
artikel
7 Lactobacillus paracasei NFBC 338 producing recombinant beta-glucan positively influences the functional properties of yoghurt Kearney, Niamh
2011
21 8 p. 561-567
7 p.
artikel
8 Letter to the editor: High-temperature short-time pasteurization of milk inactivates Mycobacterium avium ssp. paratuberculosis: A comment on Van Brandt et al. (2011) Lindsay, D.
2011
21 8 p. 509-
1 p.
artikel
9 Preliminary technological and potential probiotic characterisation of bifidobacteria isolated from breast milk for use in dairy products Zacarías, M.F.
2011
21 8 p. 548-555
8 p.
artikel
10 Response to a letter to the editor by D. Lindsay, R. Robertson and K. Jordan Van Brandt, Leen
2011
21 8 p. 510-512
3 p.
artikel
11 The impact of probiotic yogurt on HIV positive women in Tanzania Dols, J.A.M.
2011
21 8 p. 575-577
3 p.
artikel
12 The impact of tea supplementation on microflora, pH and antioxidant capacity of yoghurt Najgebauer-Lejko, D.
2011
21 8 p. 568-574
7 p.
artikel
13 Whey protein isolate protects against diet-induced obesity and fatty liver formation Shi, Jin
2011
21 8 p. 513-522
10 p.
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland