Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             15 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Calendar 2010
20 9 p. I-II
nvt p.
artikel
2 Chemical composition and nutrient profile of low molecular weight fraction of bovine colostrum Christiansen, Scott
2010
20 9 p. 630-636
7 p.
artikel
3 Development of a dairy-based exopolysaccharide bioingredient Saija, Nilesh
2010
20 9 p. 603-608
6 p.
artikel
4 Editorial Board 2010
20 9 p. IFC-
1 p.
artikel
5 Effects of lactokinins from fermented acid goat whey on lipid content and adipogenesis of immortalised human adipocytes Hammé, Vanessa
2010
20 9 p. 642-645
4 p.
artikel
6 Equine milk proteins: Chemistry, structure and nutritional significance Uniacke-Lowe, Therese
2010
20 9 p. 609-629
21 p.
artikel
7 Novel antibacterial lactoferrin peptides generated by rennet digestion and autofocusing technique Elbarbary, Hend A.
2010
20 9 p. 646-651
6 p.
artikel
8 Pancreatin-induced coalescence of oil-in-water emulsions in an in vitro duodenal model Sarkar, Anwesha
2010
20 9 p. 589-597
9 p.
artikel
9 Sixth NIZO Dairy Conference Huppertz, Thom
2010
20 9 p. 561-
1 p.
artikel
10 The dynamics of heat gelation of casein glycomacropeptide – β-lactoglobulin mixtures as affected by interactions in the aqueous phase Martinez, M.J.
2010
20 9 p. 580-588
9 p.
artikel
11 The protective effect of caseinomacropeptide against dental erosion using hydroxyapatite as a model system Setarehnejad, Anita
2010
20 9 p. 652-656
5 p.
artikel
12 Tuning the properties of β-lactoglobulin nanofibrils with pH, NaCl and CaCl2 Loveday, S.M.
2010
20 9 p. 571-579
9 p.
artikel
13 Use of ultrafiltration and supercritical fluid extraction to obtain a whey buttermilk powder enriched in milk fat globule membrane phospholipids Costa, Marcelade Rezende
2010
20 9 p. 598-602
5 p.
artikel
14 Using dairy ingredients to alter texture of foods: Implications based on oral processing considerations Allen Foegeding, E.
2010
20 9 p. 562-570
9 p.
artikel
15 Variation in fatty acid composition of ewes' colostrum and mature milk fat Pavlíková, Eva
2010
20 9 p. 637-641
5 p.
artikel
                             15 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland