Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Calendar 2009
19 9 p. I-II
nvt p.
artikel
2 Comparison of fractionation techniques to obtain prebiotic galactooligosaccharides Hernández, Oswaldo
2009
19 9 p. 531-536
6 p.
artikel
3 Editorial Board 2009
19 9 p. IFC-
1 p.
artikel
4 Effect of feeding whey peptide fractions on the immune response in healthy and Escherichia coli infected mice Saint-Sauveur, Diane
2009
19 9 p. 537-544
8 p.
artikel
5 Effect of partial or total substitution of bovine for caprine milk on the compositional, volatile, non-volatile and sensory characteristics of semi-hard cheeses Sheehan, J.J.
2009
19 9 p. 498-509
12 p.
artikel
6 Effect of sequential ventilation on cheese ripening and energy consumption in pilot ripening rooms Picque, D.
2009
19 9 p. 489-497
9 p.
artikel
7 Enzymatic digestion and antioxidant activity of the native and molten globule states of camel α-lactalbumin: Possible significance for use in infant formula Salami, Maryam
2009
19 9 p. 518-523
6 p.
artikel
8 Permeate from cheese whey ultrafiltration is a source of milk oligosaccharides Barile, Daniela
2009
19 9 p. 524-530
7 p.
artikel
9 Suitability of recombinant camel (Camelus dromedarius) chymosin as a coagulant for Cheddar cheese Bansal, N.
2009
19 9 p. 510-517
8 p.
artikel
10 Variation in fatty acid composition of ewes' milk during continuous transition from dry winter to natural pasture diet Ostrovský, Ivan
2009
19 9 p. 545-549
5 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland