Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Calendar 2005
15 11 p. I-II
nvt p.
artikel
2 CLA profile in native fat globules of different sizes selected from raw milk Michalski, Marie-Caroline
2005
15 11 p. 1089-1094
6 p.
artikel
3 Discrimination of commercial Caciocavallo cheeses on the basis of the diversity of lactic microflora and primary proteolysis Piraino, Paolo
2005
15 11 p. 1138-1149
12 p.
artikel
4 Effects of ultra-high-pressure homogenization and heating on structural properties of casein micelles in reconstituted skim milk powder Sandra, S.
2005
15 11 p. 1095-1104
10 p.
artikel
5 Free fatty acid profiles of Reggianito Argentino cheese produced with different starters Perotti, M.C.
2005
15 11 p. 1150-1155
6 p.
artikel
6 IFC - Aims & scope / Editorial Board 2005
15 11 p. CO2-
1 p.
artikel
7 Incorporation of selected nutraceuticals and probiotic bacteria into a fermented milk Awaisheh, S.S.
2005
15 11 p. 1184-1190
7 p.
artikel
8 Interactions of polysaccharide stabilisers with casein aggregates in stirred skim-milk yoghurt Everett, David W.
2005
15 11 p. 1175-1183
9 p.
artikel
9 NADH oxidation and superoxide production by caprine milk xanthine oxidoreductase Atmani, Djebbar
2005
15 11 p. 1113-1121
9 p.
artikel
10 Natural heterogeneity of chymosin and pepsin in extracts of bovine stomachs Rampilli, Marco
2005
15 11 p. 1130-1137
8 p.
artikel
11 [No title] McMullen, Lynn
2005
15 11 p. 1191-
1 p.
artikel
12 PCR detection of cows’ milk in water buffalo milk and mozzarella cheese López-Calleja, I.
2005
15 11 p. 1122-1129
8 p.
artikel
13 Prediction of moisture in cheese of commercial production using neural networks Jimenez-Marquez, S.A.
2005
15 11 p. 1156-1174
19 p.
artikel
14 The ultrasonic properties of skim milk related to the release of calcium from casein micelles during acidification Dalgleish, Douglas G.
2005
15 11 p. 1105-1112
8 p.
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland