Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Aims ; Scope / Editorial Board 2005
15 1 p. IFC-
1 p.
artikel
2 Antimicrobial activity of pediocin-producing Lactococcus lactis on Listeria monocytogenes, Staphylococcus aureus and Escherichia coli O157:H7 in cheese Rodrı́guez, E.
2005
15 1 p. 51-57
7 p.
artikel
3 A rapid method for the estimation of the microbiological quality of refrigerated raw milk based on the aminopeptidase activity of Gram-negative bacteria Manzano, Susana
2005
15 1 p. 79-84
6 p.
artikel
4 Calendar 2005
15 1 p. I-II
nvt p.
artikel
5 Caseins as source of bioactive peptides Silva, Sofia V.
2005
15 1 p. 1-15
15 p.
artikel
6 [No title] Jelen, P.
2005
15 1 p. 93-
1 p.
artikel
7 Peptic hydrolysis of ovine β-lactoglobulin and α-lactalbumin Exceptional susceptibility of native ovine β-lactoglobulin to pepsinolysis El-Zahar, Khaled
2005
15 1 p. 17-27
11 p.
artikel
8 Physical properties and microstructure of yoghurts supplemented with milk protein hydrolysates Sodini, I.
2005
15 1 p. 29-35
7 p.
artikel
9 Production of pediocin PA-1, and coproduction of nisin A and pediocin PA-1, by wild Lactococcus lactis strains of dairy origin Reviriego, C.
2005
15 1 p. 45-49
5 p.
artikel
10 Survival of Listeria monocytogenes in Galotyri, a traditional Greek soft acid-curd cheese, stored aerobically at 4°C and 12°C Rogga, K.J.
2005
15 1 p. 59-67
9 p.
artikel
11 The combined effects of pH, NaCl and temperature on growth of cheese ripening cultures of Debaryomyces hansenii and coryneform bacteria Masoud, Wafa
2005
15 1 p. 69-77
9 p.
artikel
12 The contribution of milk fat towards the caking of dairy powders Foster, Kylie D.
2005
15 1 p. 85-91
7 p.
artikel
13 The hypocholesterolaemic effect of milk yoghurt and soy-yoghurt containing bifidobacteria in rats fed on a cholesterol-enriched diet Abd El-Gawad, Ibrahim A.
2005
15 1 p. 37-44
8 p.
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland