Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Accelerating cheese proteolysis by enriching Lactococcus lactis proteolytic system with lactobacilli peptidases Courtin, P
2002
12 5 p. 447-454
8 p.
artikel
2 An application of PCR-DGGE analysis to profile the yeast populations in raw milk Cocolin, Luca
2002
12 5 p. 407-411
5 p.
artikel
3 Calendar 2002
12 5 p. 483-485
3 p.
artikel
4 Effect of dynamic high pressure on microbiological, rheological and microstructural quality of Cheddar cheese Kheadr, Ehab E
2002
12 5 p. 435-446
12 p.
artikel
5 Effect of medium supplementation on exopolysaccharide production by Lactobacillus rhamnosus RW-9595M in whey permeate Macedo, M.G.
2002
12 5 p. 419-426
8 p.
artikel
6 Fusion of skim milk cheese curd grains: Development of a method to measure the fracture stress of the bonds between fused curd grains Lodait≐, Kristina
2002
12 5 p. 455-461
7 p.
artikel
7 Ice cream—manufacture and technology Jelen, P.
2002
12 5 p. 481-
1 p.
artikel
8 Measurement of air cell distributions in dairy foams Chang, Y
2002
12 5 p. 463-472
10 p.
artikel
9 Performance of crossflow microfiltration during constant transmembrane pressure and constant flux operations Vyas, Harit K
2002
12 5 p. 473-479
7 p.
artikel
10 Quality of pasteurized milk influences the performance of ready-to-use systems for enumeration of aerobic microorganisms Beloti, Vanerli
2002
12 5 p. 413-418
6 p.
artikel
11 Rheological properties of milk gels made with coagulants of plant origin and chymosin Esteves, Cristina L.C.
2002
12 5 p. 427-434
8 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland