Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Applied dairy microbiology Jelen, P
2000
10 8 p. 586-
1 p.
artikel
2 Cross-linking casein micelles by a microbial transglutaminase conditions for formation of transglutaminase-induced gels Schorsch, C
2000
10 8 p. 519-528
10 p.
artikel
3 Cross-linking casein micelles by a microbial transglutaminase: influence of cross-links in acid-induced gelation Schorsch, C
2000
10 8 p. 529-539
11 p.
artikel
4 Dairy Technology Jelen, P
2000
10 8 p. 585-586
2 p.
artikel
5 Detection of genes for enterotoxins (ent) and toxic shock syndrome toxin-1 (tst) in mammary isolates of Staphylococcus aureus by polymerase-chain-reaction Zschöck, M.
2000
10 8 p. 569-574
6 p.
artikel
6 Free fatty acid content of Manchego-type cheese salted by brine vacuum impregnation Pavia, M
2000
10 8 p. 563-568
6 p.
artikel
7 Heat-induced interactions of β-lactoglobulin and α-lactalbumin with the casein micelle in pH-adjusted skim milk Oldfield, David J
2000
10 8 p. 509-518
10 p.
artikel
8 On the temperature reversibility of the viscoelasticity of acid-induced sodium caseinate emulsion gels Chen, Jianshe
2000
10 8 p. 541-549
9 p.
artikel
9 Predicting cutting and clotting time of coagulating goat's milk using diffuse reflectance: effect of pH, temperature and enzyme concentration Castillo, M
2000
10 8 p. 551-562
12 p.
artikel
10 Three issues in consumer quality perception and acceptance of dairy products Grunert, Klaus G
2000
10 8 p. 575-584
10 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland