Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A sensitive HPLC method to detect hen's egg white lysozyme in milk and dairy products Pellegrino, Luisa
2000
10 7 p. 435-442
8 p.
artikel
2 Cathepsin D activity in quarg Hurley, M.J
2000
10 7 p. 453-458
6 p.
artikel
3 Enumeration and identification of yeasts isolated from Zimbabwean traditional fermented milk Gadaga, T.H
2000
10 7 p. 459-466
8 p.
artikel
4 Handbook of Dairy Foods and Nutrition, 2nd Ed. Bishop MacDonald, H
2000
10 7 p. 505-
1 p.
artikel
5 Influence of emulsifiers on ice cream produced by conventional freezing and low-temperature extrusion processing Bolliger, S.
2000
10 7 p. 497-504
8 p.
artikel
6 Influence of milk components, somatic cells and supplemental zinc on milk processability Lindmark-MÃ¥nsson, Helena
2000
10 7 p. 423-433
11 p.
artikel
7 Influence of operating conditions on membrane fouling in crossflow microfiltration of particulate suspensions Vyas, Harit K
2000
10 7 p. 477-487
11 p.
artikel
8 Partial purification and characterization of two aminotransferases from Lactococcus lactis subsp. cremoris B78 involved in the catabolism of methionine and branched-chain amino acids Engels, Wim J.M.
2000
10 7 p. 443-452
10 p.
artikel
9 Syneresis of submerged single curd grains and curd rheology Unger Grundelius, Andrea
2000
10 7 p. 489-496
8 p.
artikel
10 Use of high-pressure-treated milk for the production of reduced-fat cheese Molina, Elena
2000
10 7 p. 467-475
9 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland