Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A risk assessment approach to evaluating food safety based on product surveillance Notermans, S.
1998
9 4 p. 217-223
7 p.
artikel
2 Dynamic simulation and control of direct rotary dryers PĂ©rez-Correa, J.R.
1998
9 4 p. 195-203
9 p.
artikel
3 Food preparation, risk communication and the consumer Griffith, Christopher
1998
9 4 p. 225-232
8 p.
artikel
4 Influence of milk source and ripening time on free amino acid profile of Picante cheese Freitas, A. Cristina
1998
9 4 p. 187-194
8 p.
artikel
5 Modelling of texture changes of dry peas in long time cooking Xie, G.
1998
9 4 p. 233-241
9 p.
artikel
6 Optimal supervisory control of a batch thermocompression evaporator Lahtinen, S.T.
1998
9 4 p. 243-247
5 p.
artikel
7 Shelf life of dried anchoviella in flexible packaging materials Srinivasa Gopal, T.K.
1998
9 4 p. 205-209
5 p.
artikel
8 The street food trade in Africa: safety and socio-environmental issues Ekanem, Etok O.
1998
9 4 p. 211-215
5 p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland