Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             24 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A new fuzzy control system for white wine fermentation Martı́nez, G.
1999
10 3 p. 175-180
6 p.
artikel
2 Assessment of the levels of anabolic compounds in Kuwait meat industry: optimization of a multiresidue method and the results of a preliminary survey Saeed, Talat
1999
10 3 p. 169-174
6 p.
artikel
3 Efficacy of intermittent decontamination treatments during processing in reducing the microbial load on broiler chicken carcass Sakhare, P.Z.
1999
10 3 p. 189-194
6 p.
artikel
4 Food safety management and misinterpretation of HACCP Untermann, F.
1999
10 3 p. 161-167
7 p.
artikel
5 Implementation of a HACCP system for on-site hospital preparation of infant formula Almeida, R.C.C.
1999
10 3 p. 181-187
7 p.
artikel
6 Implementation of hazard analysis critical control point to Feta and Manouri cheese production lines Mauropoulos, A.A
1999
10 3 p. 213-219
7 p.
artikel
7 Microbiological safety assurance applied to smaller catering operations world-wide. Mossel, David A.A
1999
10 3 p. 195-211
17 p.
artikel
8 Patent report 1999
10 3 p. 224-
1 p.
artikel
9 Patent report 1999
10 3 p. 224-
1 p.
artikel
10 Patent report 1999
10 3 p. 223-
1 p.
artikel
11 Patent report 1999
10 3 p. 226-227
2 p.
artikel
12 Patent report 1999
10 3 p. 226-
1 p.
artikel
13 Patent report 1999
10 3 p. 226-
1 p.
artikel
14 Patent report 1999
10 3 p. 224-
1 p.
artikel
15 Patent report 1999
10 3 p. 225-
1 p.
artikel
16 Patent report 1999
10 3 p. 225-
1 p.
artikel
17 Patent report 1999
10 3 p. 224-225
2 p.
artikel
18 Patent report 1999
10 3 p. 226-
1 p.
artikel
19 Patent report 1999
10 3 p. 223-
1 p.
artikel
20 Patent report 1999
10 3 p. 226-
1 p.
artikel
21 Patent report 1999
10 3 p. 223-
1 p.
artikel
22 Patent report 1999
10 3 p. 225-
1 p.
artikel
23 Quantitative considerations used in HACCP applied for a hot-fill production line Hansen, Tina B
1999
10 3 p. 149-159
11 p.
artikel
24 Water in foods and biological materials. A Nuclear Magnetic Resonance Approach R. Roger Ruan and Paul L. Chen. (Ed.) Technomic Publishing Co., Inc., Lancaster-Basel. 1998. Buera, Dr Maria P.
1999
10 3 p. 221-
1 p.
artikel
                             24 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland