Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Assessing panel consonance Dijksterhuis, Garmt
1995
6 1 p. 7-14
8 p.
artikel
2 Automated formulation of a beverage based on the optimization of sensory properties Heyd, B.
1995
6 1 p. 1-6
6 p.
artikel
3 Development of the attributes and panel screening for texture descriptive analysis of milk gels aided by multivariate statistical procedures Noronha, R.L.
1995
6 1 p. 49-54
6 p.
artikel
4 Does fat affect the timing of flavour perception? A case study with yoghurt Tuorila, Hely
1995
6 1 p. 55-58
4 p.
artikel
5 Editorial Board 1995
6 1 p. IFC-
1 p.
artikel
6 Effects of skin contact and settling on the level of the C18:2, C18:3 fatty acids and C6 compounds in burgundy chardonnay musts and wines Ferreira, B.
1995
6 1 p. 35-41
7 p.
artikel
7 Modelling meal acceptability in a free choice environment Hedderley, Duncan I.
1995
6 1 p. 15-26
12 p.
artikel
8 Second Pangborn Sensory Science Symposium, 30 July to 3 August 1995, University of California, Davis, California, USAfat compositions 1995
6 1 p. 59-60
2 p.
artikel
9 Temporal perception of astringency and sweetness in red wine Ishikawa, T.
1995
6 1 p. 27-33
7 p.
artikel
10 The effect of sample exposure time on the time intensity response to NaCl solutions Matuszewska, Irena
1995
6 1 p. 43-48
6 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland