Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Determination of doneness of beef steaks using fuzzy pattern recognition Unklesbay, Kenneth
1988
8 2 p. 79-90
12 p.
artikel
2 Développements technologiques nouveaux en lyophilisation Wolff, Eric
1988
8 2 p. 91-108
18 p.
artikel
3 Food toxicology Coultate, T.P.
1988
8 2 p. 142-143
2 p.
artikel
4 Heat transfer and food products Burfoot, Dean
1988
8 2 p. 141-142
2 p.
artikel
5 Optical properties of bread in the near-infrared range Skjöldebrand, Christina
1988
8 2 p. 129-139
11 p.
artikel
6 Packaging: Specifications, purchasing and quality control. 3rd edn, revised and expanded Man, D.
1988
8 2 p. 143-
1 p.
artikel
7 Residence time distributions in extrusion cooking. Part III: Mathematical modelling of the axial mixing in a conical, counter-rotating, twin-screw extruder processing maize grits Van Zuilichem, D.J.
1988
8 2 p. 109-127
19 p.
artikel
8 Savoury coatings Man, D.
1988
8 2 p. 144-
1 p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland