Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Air drying characteristics of solid waste (pomace) of olive oil processing Göğüş, Fahrettin
2006
72 4 p. 378-382
5 p.
artikel
2 Analysis of mass transfer parameters (changes in mass flux, diffusion coefficient and mass transfer coefficient) during baking of cookies Demirkol, Eren
2006
72 4 p. 364-371
8 p.
artikel
3 Contents of volume 2006
72 4 p. 406-408
3 p.
artikel
4 Distribution of microbial contamination within cereal grains Laca, Adriana
2006
72 4 p. 332-338
7 p.
artikel
5 Editorial Board 2006
72 4 p. CO2-
1 p.
artikel
6 Effect of moisture content on the viscosity of honey at different temperatures Yanniotis, S.
2006
72 4 p. 372-377
6 p.
artikel
7 High-pressure-shift freezing: Main factors implied in the phase transition time Otero, Laura
2006
72 4 p. 354-363
10 p.
artikel
8 Morchella esculenta (morel) rehydration process modelling García-Pascual, Pablo
2006
72 4 p. 346-353
8 p.
artikel
9 Osmotic dehydration of guava: Influence of operating parameters on process kinetics Panadés, Gloria
2006
72 4 p. 383-389
7 p.
artikel
10 Production of whey protein hydrolysates with reduced allergenicity in a stable membrane reactor Guadix, Antonio
2006
72 4 p. 398-405
8 p.
artikel
11 Storage stability of low-fat chicken sausages Andrés, S.C.
2006
72 4 p. 311-319
9 p.
artikel
12 The effect l-ascorbic acid on the rheological properties of soy–wheat dough: a comparison of raw and physically modified soy flours Maforimbo, Elizabeth
2006
72 4 p. 339-345
7 p.
artikel
13 The first and second law analyses of thermodynamic of pumpkin drying process Akpinar, E. Kavak
2006
72 4 p. 320-331
12 p.
artikel
14 Thermal characterization of chicken fat dry fractionation process Arnaud, E.
2006
72 4 p. 390-397
8 p.
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland