Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Characterisation of bread doughs with different densities, salt contents and water levels using microwave power transmission measurements Chin, N.L.
2005
70 2 p. 211-217
7 p.
artikel
2 Chilling and freezing of part-baked bread. Part I: An MRI signal analysis Lucas, T.
2005
70 2 p. 139-149
11 p.
artikel
3 Chilling and freezing of part-baked bread. Part II: Experimental assessment of water phase changes and structure collapse Lucas, T.
2005
70 2 p. 151-164
14 p.
artikel
4 Cutting forces in foods: experimental measurements Brown, Tim
2005
70 2 p. 165-170
6 p.
artikel
5 Drying and smoking of meat: heat and mass transfer modeling and experimental analysis Sebastian, P.
2005
70 2 p. 227-243
17 p.
artikel
6 Editorial board 2005
70 2 p. CO2-
1 p.
artikel
7 Effects of operating conditions on degradable cushioning extrudate’s cellular structure and the specific heat Lui, Wai-Bun
2005
70 2 p. 171-182
12 p.
artikel
8 Elastic behavior of syrups Bedi, S.S.
2005
70 2 p. 183-188
6 p.
artikel
9 Evaluation of the effects of some additives and pH on surface tension of aqueous solutions using a drop-weight method Permprasert, Jomsurang
2005
70 2 p. 219-226
8 p.
artikel
10 Model-free estimation of mass fluxes based on concentration profiles. I. Presentation of the method and of a sensitivity analysis Lucas, T.
2005
70 2 p. 129-137
9 p.
artikel
11 Modeling of melt conveying and heat transfer in a twin-screw cheese stretcher Yu, Chenxu
2005
70 2 p. 245-252
8 p.
artikel
12 Role of ferulic acid in preparing edible films from soy protein isolate Ou, Shiyi
2005
70 2 p. 205-210
6 p.
artikel
13 State estimation and state feedback control for continuous fluidized bed dryers Abdel-Jabbar, Nabil M.
2005
70 2 p. 197-203
7 p.
artikel
14 Ultrasonication for tomato pectinmethylesterase inactivation: effect of cavitation intensity and temperature on inactivation Raviyan, P.
2005
70 2 p. 189-196
8 p.
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland