Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             15 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A wear testing rig for rapid comparative evaluation of maintenance materials for some oilseed screw press components Aluko, O.B
2002
55 4 p. 367-372
6 p.
artikel
2 Characterization of stickiness and cake formation in whole and skim milk powders Özkan, Necati
2002
55 4 p. 293-303
11 p.
artikel
3 Contents of volume 55 2002
55 4 p. 375-376
2 p.
artikel
4 Density of banana puree as a function of soluble solids concentration and temperature Tsen, J.-H
2002
55 4 p. 305-308
4 p.
artikel
5 Editorial Board 2002
55 4 p. IFC-
1 p.
artikel
6 Effect of skim milk powder, soy protein concentrate and sucrose on the dehydration behaviour, texture, color and acceptability of mango leather Gujral, Hardeep Singh
2002
55 4 p. 343-348
6 p.
artikel
7 Effect of starch on the rheology of molasses Kaur, Satindar
2002
55 4 p. 319-322
4 p.
artikel
8 Erratum to: “Evaluation of textural properties of a meat-based product (sobrassada) using ultrasonic techniques” [Journal of Food Engineering 53 (2002) 279–285] Llull, Pilar
2002
55 4 p. 373-
1 p.
artikel
9 Hot-air drying characteristics of red pepper Doymaz, İbrahim
2002
55 4 p. 331-335
5 p.
artikel
10 Influence of low and high levels of grain defects on maize wet milling Gloria, E.M
2002
55 4 p. 359-365
7 p.
artikel
11 Kinetic study of the acid hydrolysis of sugar cane bagasse Aguilar, R
2002
55 4 p. 309-318
10 p.
artikel
12 Modelling of the kinetics of colour change in hazelnuts during air roasting Demir, Ali Doǧan
2002
55 4 p. 283-292
10 p.
artikel
13 Moisture diffusivity and drying kinetic equation of convective drying of grapes Azzouz, S.
2002
55 4 p. 323-330
8 p.
artikel
14 Study of sponge cake batter baking process. II. Modeling and parameter estimation Lostie, Mathieu
2002
55 4 p. 349-357
9 p.
artikel
15 Textural properties of low-fat cookies containing carbohydrate- or protein-based fat replacers Zoulias, E.I
2002
55 4 p. 337-342
6 p.
artikel
                             15 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland