Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A drying model for three-dimensional shrinking bodies Viollaz, Pascual E.
2002
52 2 p. 149-153
5 p.
artikel
2 Common bean flour as an extender in beef sausages Dzudie, Tenin
2002
52 2 p. 143-147
5 p.
artikel
3 Effect of salt on hardness and whiteness of Gaziantep cheese during short-term brining Kaya, S
2002
52 2 p. 155-159
5 p.
artikel
4 Effect of vacuum cooling on the thermophysical properties of a cooked beef product Mc Donald, Karl
2002
52 2 p. 167-176
10 p.
artikel
5 Equilibrium distribution data for osmotic drying of apple cubes in sugar-water solution Sablani, Shyam S.
2002
52 2 p. 193-199
7 p.
artikel
6 Etude comparative de la valeur en friture de quelques huiles vegetales Ndjouenkeu, Robert
2002
52 2 p. 121-125
5 p.
artikel
7 Influence of high intensity electric field pulses and osmotic dehydration on the rehydration characteristics of apple slices at different temperatures Taiwo, K.A.
2002
52 2 p. 185-192
8 p.
artikel
8 Mathematical modeling of citric acid production and biomass formation by Aspergillus niger in undersized semolina Erkmen, Osman
2002
52 2 p. 161-166
6 p.
artikel
9 Modeling and simulation of an oilseed meal desolventizing process Cardarelli, D.A.
2002
52 2 p. 127-133
7 p.
artikel
10 Modelling respiration rate of fresh fruits and vegetables for modified atmosphere packages: a review Fonseca, Susana C
2002
52 2 p. 99-119
21 p.
artikel
11 Sorption isotherms of alligator's meat (Caiman crocodilus yacare) Lopes Filho, J.F.
2002
52 2 p. 201-206
6 p.
artikel
12 Turbulence modeling and verification for aseptically processed soybean milk under turbulent flow conditions Son, S.M
2002
52 2 p. 177-184
8 p.
artikel
13 Water sorption, drying and antioxidant properties of dried tomato products Giovanelli, G
2002
52 2 p. 135-141
7 p.
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland