Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
9 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Analysis of heat transfer during mist chilling of a packed bed of spheres simulating foodstuffs
Allais, Irene
2001
49
1
p. 37-47
11 p.
artikel
2
A new non-Fickian diffusion model for water migration in starchy food during cooking
Watanabe, Hisahiko
2001
49
1
p. 1-6
6 p.
artikel
3
Announcement
2001
49
1
p. 73-
1 p.
artikel
4
Evaluation of the functional properties of Cheddar Cheese using a computer vision method
Wang, Hai-Hong
2001
49
1
p. 49-53
5 p.
artikel
5
Influence of processing parameters on the drying of spice paprika
Ramesh, M.N
2001
49
1
p. 63-72
10 p.
artikel
6
Kinetics of colour change of raspberry, sweet (Prunus avium) and sour (Prunus cerasus) cherries preserves packed in glass containers: light and room temperature effects
Ochoa, Mónica R
2001
49
1
p. 55-62
8 p.
artikel
7
Mathematical modeling of moisture evaporation from foodstuffs exposed to subatmospheric pressure superheated steam
Elustondo, D.
2001
49
1
p. 15-24
10 p.
artikel
8
Membrane fouling by turbidity constituents of beer and wine: characterization and prevention by means of infrasonic pulsing
Czekaj, Piotr
2001
49
1
p. 25-36
12 p.
artikel
9
Relation between quality and rheological properties of lactic beverages
Penna, A.L.B
2001
49
1
p. 7-13
7 p.
artikel
9 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland