Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Effect of thermal treatment on steam peeled potatoes Garrote, R.L.
2000
45 2 p. 67-76
10 p.
artikel
2 Influence of rotational speed on the statistical variability of heat penetration parameters and on the non-uniformity of lethality in retort processing Smout, C
2000
45 2 p. 93-102
10 p.
artikel
3 Non-uniformity of lethality in retort processes based on heat distribution and heat penetration data Smout, C.
2000
45 2 p. 103-110
8 p.
artikel
4 Pimento (Capsicum annuum L.) purée: preparation, physicochemical properties and microscopical characterisation Cepeda, Emilio
2000
45 2 p. 85-92
8 p.
artikel
5 Some parameters required for producing small fruit preserves Márquez, Carlos A.
2000
45 2 p. 77-84
8 p.
artikel
6 Surface pasteurisation of poultry meat using steam at atmospheric pressure James, C.
2000
45 2 p. 111-117
7 p.
artikel
7 Vacuum cooling technology for the food processing industry: a review McDonald, Karl
2000
45 2 p. 55-65
11 p.
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland