Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A new approach for the numerical calculation of freezing and thawing processes of foods using a modified fictitious heat flow method Franke, Knut
2000
44 1 p. 23-29
7 p.
artikel
2 Exploration of storage and process tolerance of different potato cultivars using principal component and canonical correlation analyses Vainionpää, J
2000
44 1 p. 47-61
15 p.
artikel
3 Kinetics of color changes of hazelnuts during roasting Özdemir, Murat
2000
44 1 p. 31-38
8 p.
artikel
4 Optimisation of osmotic preconcentration and fluidised bed drying to produce dehydrated quick-cooking potato cubes Ravindra, M.R.
2000
44 1 p. 5-11
7 p.
artikel
5 Rheological properties of reconstituted kilishi ingredient mix powder Nkama, I
2000
44 1 p. 1-4
4 p.
artikel
6 Three-dimensional model of phase transition of thin sucrose films during drying Ben-Yoseph, E.
2000
44 1 p. 13-22
10 p.
artikel
7 Water loss and oil uptake as a function of frying time Krokida, M.K
2000
44 1 p. 39-46
8 p.
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland