Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Comparison of three cooking methods on qualities of low-fat kung-wans formulated with gum-hydrate fat substitutes Hsu, S-Y.
2000
43 1 p. 17-23
7 p.
artikel
2 Computational fluid dynamics modelling and validation of the isothermal airflow in a forced convection oven Verboven, Pieter
2000
43 1 p. 41-53
13 p.
artikel
3 Effects of temperature on the physical properties of pink guava juice at two different concentrations Zainal, B.S.
2000
43 1 p. 55-59
5 p.
artikel
4 Mathematical modeling of the thermal degradation kinetics of vitamin C in cupuaçu (Theobroma grandiflorum) nectar Vieira, Margarida C
2000
43 1 p. 1-7
7 p.
artikel
5 Modeling the effect of glycerol on the moisture sorption behavior of whey protein edible films Coupland, John N
2000
43 1 p. 25-30
6 p.
artikel
6 Modelling O2 and CO2 exchange for development of perforation-mediated modified atmosphere packaging Fonseca, Susana C
2000
43 1 p. 9-15
7 p.
artikel
7 Raoult’s law based food water sorption isotherm Lewicki, Piotr P.
2000
43 1 p. 31-40
10 p.
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland