Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Application of far infra-red radiation to cooking of meat products Sheridan, P.
1999
41 3-4 p. 203-208
artikel
2 Determination of sorption and diffusion properties of peeled almond nuts Ruiz-BeviĆ”, F.
1999
41 3-4 p. 209-214
artikel
3 Effects of process conditions on the pH development during yogurt fermentation De Brabandere, Anne G.
1999
41 3-4 p. 221-227
artikel
4 Fuzzy control system for peanut roasting Davidson, V.J.
1999
41 3-4 p. 141-146
artikel
5 Modelling of sugar drying in a countercurrent cascading rotary dryer from stationary profiles of temperature and moisture Rastikian, K.
1999
41 3-4 p. 193-201
artikel
6 Modelling the kinetics of water loss during potato frying with a compartmental dynamic model Costa, R.M.
1999
41 3-4 p. 177-185
artikel
7 Rheology of mustard paste: a controlled stress measurement Bhattacharya, Suvendu
1999
41 3-4 p. 187-191
artikel
8 Rotary semi-continuous drier for vegetables: effect of air recycling Pelegrina, A.H.
1999
41 3-4 p. 215-219
artikel
9 Technological optimisation of Picante cheese using microbiological, chemical and physical criteria Cristina Freitas, A
1999
41 3-4 p. 163-175
artikel
10 The drying of alpeorujo, a waste product of the olive oil mill industry Arjona, R.
1999
41 3-4 p. 229-234
artikel
11 The use of commercial pectinase in fruit juice industry. Part I: viscosimetric determination of enzyme activity Mutlu, Mehmet
1999
41 3-4 p. 147-150
artikel
12 Three models for determining the induction time in the browning kinetics of the Granny Smith apple under static conditions Voegel-Turenne, C.
1999
41 3-4 p. 133-139
artikel
13 Use of hyperbolic and neural network models in modelling quality changes of dry peas in long time cooking Xie, G
1999
41 3-4 p. 151-162
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland