Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A comparison of on-line techniques for determination of curd setting time using cheesemilks under different rates of coagulation O'Callaghan, D.J.
1999
41 1 p. 43-54
12 p.
artikel
2 Influence of fruit dietary fibre addition on physical and sensorial properties of strawberry jams Grigelmo-Miguel, N
1999
41 1 p. 13-21
9 p.
artikel
3 Mass and thermal behaviour of the food surface during immersion freezing Lucas, T.
1999
41 1 p. 23-32
10 p.
artikel
4 Numerical simulation of natural convection heating of canned food by computational fluid dynamics Abdul Ghani, A.G.
1999
41 1 p. 55-64
10 p.
artikel
5 Rheology of selected Australian honeys Bhandari, Bhesh
1999
41 1 p. 65-68
4 p.
artikel
6 Transient flow of o/w sucrose palmitate emulsions Partal, Pedro
1999
41 1 p. 33-41
9 p.
artikel
7 Weight loss during freezing and the storage of frozen meat Bustabad, Ofelia Méndez
1999
41 1 p. 1-11
11 p.
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland