Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
7 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
A comparison of on-line techniques for determination of curd setting time using cheesemilks under different rates of coagulation
O'Callaghan, D.J.
1999
41
1
p. 43-54
12 p.
artikel
2
Influence of fruit dietary fibre addition on physical and sensorial properties of strawberry jams
Grigelmo-Miguel, N
1999
41
1
p. 13-21
9 p.
artikel
3
Mass and thermal behaviour of the food surface during immersion freezing
Lucas, T.
1999
41
1
p. 23-32
10 p.
artikel
4
Numerical simulation of natural convection heating of canned food by computational fluid dynamics
Abdul Ghani, A.G.
1999
41
1
p. 55-64
10 p.
artikel
5
Rheology of selected Australian honeys
Bhandari, Bhesh
1999
41
1
p. 65-68
4 p.
artikel
6
Transient flow of o/w sucrose palmitate emulsions
Partal, Pedro
1999
41
1
p. 33-41
9 p.
artikel
7
Weight loss during freezing and the storage of frozen meat
Bustabad, Ofelia Méndez
1999
41
1
p. 1-11
11 p.
artikel
7 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland