Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             15 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Analysis of heterogeneous cooling of agricultural products inside bins Alvarez, G
1999
39 3 p. 239-245
7 p.
artikel
2 Analysis of heterogeneous cooling of agricultural products inside bins Part I: aerodynamic study Alvarez, G.
1999
39 3 p. 227-237
11 p.
artikel
3 Analysis of the heat transfer coefficient during potato frying Costa, Rui M
1999
39 3 p. 293-299
7 p.
artikel
4 A new method for the measurement of added glaze on frozen foods Kent, M.
1999
39 3 p. 313-321
9 p.
artikel
5 A study of the cohesion of dairy powders Rennie, Paul R.
1999
39 3 p. 277-284
8 p.
artikel
6 Data reconciliation of an agitated thin film evaporator using Aspenplus Chuaprasert, Supaporn
1999
39 3 p. 261-267
7 p.
artikel
7 Determination of specific heat and thermal conductivity of mushrooms (Pleurotus florida) Shrivastava, Mukesh
1999
39 3 p. 255-260
6 p.
artikel
8 Effective thermal diffusivity of food gels impregnated with air bubbles Sakiyama, Takaharu
1999
39 3 p. 323-328
6 p.
artikel
9 Effect of ageing and composition on the ignition tendency of dairy powders Vun Chong, Li
1999
39 3 p. 269-276
8 p.
artikel
10 Effect of ultra-high hydrostatic pressure on hydrosoluble vitamins Sancho, FĂ©lix
1999
39 3 p. 247-253
7 p.
artikel
11 Experimental characterization of the ambience in a food-processing clean room Havet, M.
1999
39 3 p. 329-335
7 p.
artikel
12 Heat transfer coefficient in laminar flow of non-Newtonian fluid in tubes Datta, Ashis K.
1999
39 3 p. 285-287
3 p.
artikel
13 Influence of storage conditions on frozen French bread dough Bail, A.Le
1999
39 3 p. 289-291
3 p.
artikel
14 The determination of convective heat transfer coefficient during frying Sahin, S.
1999
39 3 p. 307-311
5 p.
artikel
15 Water sorption isotherms of date pastes as influenced by date cultivar and storage temperature Alhamdan, Abdullah M
1999
39 3 p. 301-306
6 p.
artikel
                             15 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland