Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 An experimental study on the spatial uniformity of solute inclusion in ice formed from falling film flows on a sub-cooled surface Chen, Ping
1999
39 1 p. 101-105
5 p.
artikel
2 Characterisation of food powder flowability Teunou, E
1999
39 1 p. 31-37
7 p.
artikel
3 Food emulsions using membrane emulsification: conditions for producing small droplets Joscelyne, Simon M.
1999
39 1 p. 59-64
6 p.
artikel
4 Influence of feed flow velocity on pervaporative aroma recovery from a model solution of apple juice aroma compounds Olsson, Jenny
1999
39 1 p. 107-115
9 p.
artikel
5 Kinetics of colour changes during extrusion cooking of maize grits Ilo, S.
1999
39 1 p. 73-80
8 p.
artikel
6 Kinetics of the adsorption of bovine serum albumin contained in a model wine solution by non-swelling ion-exchange resins Sarmento, M.R.
1999
39 1 p. 65-71
7 p.
artikel
7 Model-based temperature control in ovens Ryckaert, V.G.
1999
39 1 p. 47-58
12 p.
artikel
8 On-line control strategy for compensating for arbitrary deviations in heating-medium temperature during batch thermal sterilization processes Akterian, Stepan G.
1999
39 1 p. 1-7
7 p.
artikel
9 Optimisation of electronic nose measurements. Part II: Influence of experimental parameters Roussel, Sylvie
1999
39 1 p. 9-15
7 p.
artikel
10 Parboiling of dehusked rice Kar, N.
1999
39 1 p. 17-22
6 p.
artikel
11 Predicting residence time distributions in a single screw extruder from operating conditions Yeh, An-I
1999
39 1 p. 81-89
9 p.
artikel
12 Rheology of peach dietary fibre suspensions Grigelmo-Miguel, N.
1999
39 1 p. 91-99
9 p.
artikel
13 Simulating the bulk storage of foodstuffs Xu, Yongfu
1999
39 1 p. 23-29
7 p.
artikel
14 The human decision making in the dough mixing process estimated in an artificial sensor system Wide, Peter
1999
39 1 p. 39-46
8 p.
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland