Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
10 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
A kinetic model for transpiration of fresh produce in a controlled atmosphere
Kang, Jun Soo
1998
35
1
p. 65-73
9 p.
artikel
2
A new approach to describe oil absorption in fried foods: a simulation study
Moreira, Rosana G.
1998
35
1
p. 1-22
22 p.
artikel
3
Biphasic model for the kinetics of vegetable cooking at 100 °C
Ramesh, M.N.
1998
35
1
p. 127-133
7 p.
artikel
4
Density of juice and fruit puree as a function of soluble solids content and temperature
Ramos, A.M.
1998
35
1
p. 57-63
7 p.
artikel
5
Economic feasibility study of citrate recovery by electrodialysis
Moresi, Mauro
1998
35
1
p. 75-90
16 p.
artikel
6
Editorial Board
1998
35
1
p. IFC-
1 p.
artikel
7
Effect of principal ingredients on rheological behaviour of biscuit dough and on quality of biscuits
Maache-Rezzoug, Zoulikha
1998
35
1
p. 23-42
20 p.
artikel
8
Effect of process variables and monoglycerides on extrusion of maize grits using two sizes of extruder
Sing, Narpinder
1998
35
1
p. 91-109
19 p.
artikel
9
Kinetics of polygalacturonase activity and firmness of peaches during storage
Tijskens, L.M.M.
1998
35
1
p. 111-126
16 p.
artikel
10
Study of mixing in connection with the rheological properties of biscuit dough and dimensional characteristics of biscuits
Maache-Rezzoug, Zoulikha
1998
35
1
p. 43-56
14 p.
artikel
10 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland