Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A kinetic model for transpiration of fresh produce in a controlled atmosphere Kang, Jun Soo
1998
35 1 p. 65-73
9 p.
artikel
2 A new approach to describe oil absorption in fried foods: a simulation study Moreira, Rosana G.
1998
35 1 p. 1-22
22 p.
artikel
3 Biphasic model for the kinetics of vegetable cooking at 100 °C Ramesh, M.N.
1998
35 1 p. 127-133
7 p.
artikel
4 Density of juice and fruit puree as a function of soluble solids content and temperature Ramos, A.M.
1998
35 1 p. 57-63
7 p.
artikel
5 Economic feasibility study of citrate recovery by electrodialysis Moresi, Mauro
1998
35 1 p. 75-90
16 p.
artikel
6 Editorial Board 1998
35 1 p. IFC-
1 p.
artikel
7 Effect of principal ingredients on rheological behaviour of biscuit dough and on quality of biscuits Maache-Rezzoug, Zoulikha
1998
35 1 p. 23-42
20 p.
artikel
8 Effect of process variables and monoglycerides on extrusion of maize grits using two sizes of extruder Sing, Narpinder
1998
35 1 p. 91-109
19 p.
artikel
9 Kinetics of polygalacturonase activity and firmness of peaches during storage Tijskens, L.M.M.
1998
35 1 p. 111-126
16 p.
artikel
10 Study of mixing in connection with the rheological properties of biscuit dough and dimensional characteristics of biscuits Maache-Rezzoug, Zoulikha
1998
35 1 p. 43-56
14 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland