Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
7 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Heat transfer during immersion frying of frozen foods
Vijayan, J.
1997
34
3
p. 293-314
22 p.
artikel
2
Influence de l'humidité, des teneurs en coques et en gossypol total sur la couleur de la farine des amandes de graines de cotonnier
Tchiegang, C.
1997
34
3
p. 259-270
12 p.
artikel
3
Mathematic modelling of the rheological behaviour of the paste of ‘Xixona Turron’ during the cooking process
Caballero, J.A.
1997
34
3
p. 315-329
15 p.
artikel
4
Optimisation of air-flow conditions during the chilling and storage of carcasses and meat products
Kondjoyan, A.
1997
34
3
p. 243-258
16 p.
artikel
5
Residence time distribution of food and simulated particles in a holding tube
Alhamdan, Abdullah
1997
34
3
p. 271-292
22 p.
artikel
6
Starch gelatinization in ohmic heating
Wang, Wei-Chi
1997
34
3
p. 225-242
18 p.
artikel
7
Use of the empirical temperature response function for modified Duhamel's theorem application
Hayakawa, Kan-ich
1997
34
3
p. 331-353
23 p.
artikel
7 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland