Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Heat transfer during immersion frying of frozen foods Vijayan, J.
1997
34 3 p. 293-314
22 p.
artikel
2 Influence de l'humidité, des teneurs en coques et en gossypol total sur la couleur de la farine des amandes de graines de cotonnier Tchiegang, C.
1997
34 3 p. 259-270
12 p.
artikel
3 Mathematic modelling of the rheological behaviour of the paste of ‘Xixona Turron’ during the cooking process Caballero, J.A.
1997
34 3 p. 315-329
15 p.
artikel
4 Optimisation of air-flow conditions during the chilling and storage of carcasses and meat products Kondjoyan, A.
1997
34 3 p. 243-258
16 p.
artikel
5 Residence time distribution of food and simulated particles in a holding tube Alhamdan, Abdullah
1997
34 3 p. 271-292
22 p.
artikel
6 Starch gelatinization in ohmic heating Wang, Wei-Chi
1997
34 3 p. 225-242
18 p.
artikel
7 Use of the empirical temperature response function for modified Duhamel's theorem application Hayakawa, Kan-ich
1997
34 3 p. 331-353
23 p.
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland