Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A model for the prediction of β-glucanase activity and β-glucan concentration during mashing Kettunen, Anu
1996
29 2 p. 185-200
16 p.
artikel
2 Development of porous structure during air drying of agricultural plant products Karathanos, V.T.
1996
29 2 p. 167-183
17 p.
artikel
3 Die design and dough expansion in low moisture extrusion-cooking process Bouzaza, D.
1996
29 2 p. 139-152
14 p.
artikel
4 Influence of freezing rate and the ripeness state of fresh courgette on the quality of freeze-dried products and freeze-drying time Genin, N.
1996
29 2 p. 201-209
9 p.
artikel
5 Leaching of soluble solids during blanching of vegetables by ohmic heating Mizrahi, S.
1996
29 2 p. 153-166
14 p.
artikel
6 Modeling heat and mass transfer in immersion frying. II, model solution and verification Farkas, B.E.
1996
29 2 p. 227-248
22 p.
artikel
7 Modeling heat and mass transfer in immersion frying. I, model development Farkas, B.E.
1996
29 2 p. 211-226
16 p.
artikel
8 Physical aspects of the softening of cassava tubers upon fermentation with a mixed culture inoculum Nanda, S.K.
1996
29 2 p. 129-137
9 p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland