Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Application of an enzyme kinetics based respiration model to permeable system experiment of fresh produce Lee, Dong Sun
1996
27 3 p. 297-310
14 p.
artikel
2 Back extrusion method for determining properties of mustard slurry Brusewitz, G.H.
1996
27 3 p. 259-265
7 p.
artikel
3 Characterization of mill products by analysis of in-flow digitalized images Guillaume, S.
1996
27 3 p. 311-322
12 p.
artikel
4 Coupling of hydrodynamic mechanism and deformation-relaxation phenomena during vacuum treatments in solid porous food-liquid systems Fito, P.
1996
27 3 p. 229-240
12 p.
artikel
5 Distribution coefficients at the interface for carrot juice at slow freezing rates Mahmutoğlu, Teslime
1996
27 3 p. 291-295
5 p.
artikel
6 Mathematical modelling of juice expression from carrots under uniaxial compression Singh, Somainder
1996
27 3 p. 323-336
14 p.
artikel
7 Parboiling of paddy using thermic fluid Pillaiyar, P.
1996
27 3 p. 267-278
12 p.
artikel
8 Spatial distribution of oil after deep-fat frying of tortilla chips from a stochastic model Moreira, R.G.
1996
27 3 p. 279-290
12 p.
artikel
9 The application of near infrared reflectance spectroscopy to measure the degree of processing in extrusion cooking processes Guy, R.C.E.
1996
27 3 p. 241-258
18 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland