Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
9 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Application of an enzyme kinetics based respiration model to permeable system experiment of fresh produce
Lee, Dong Sun
1996
27
3
p. 297-310
14 p.
artikel
2
Back extrusion method for determining properties of mustard slurry
Brusewitz, G.H.
1996
27
3
p. 259-265
7 p.
artikel
3
Characterization of mill products by analysis of in-flow digitalized images
Guillaume, S.
1996
27
3
p. 311-322
12 p.
artikel
4
Coupling of hydrodynamic mechanism and deformation-relaxation phenomena during vacuum treatments in solid porous food-liquid systems
Fito, P.
1996
27
3
p. 229-240
12 p.
artikel
5
Distribution coefficients at the interface for carrot juice at slow freezing rates
Mahmutoğlu, Teslime
1996
27
3
p. 291-295
5 p.
artikel
6
Mathematical modelling of juice expression from carrots under uniaxial compression
Singh, Somainder
1996
27
3
p. 323-336
14 p.
artikel
7
Parboiling of paddy using thermic fluid
Pillaiyar, P.
1996
27
3
p. 267-278
12 p.
artikel
8
Spatial distribution of oil after deep-fat frying of tortilla chips from a stochastic model
Moreira, R.G.
1996
27
3
p. 279-290
12 p.
artikel
9
The application of near infrared reflectance spectroscopy to measure the degree of processing in extrusion cooking processes
Guy, R.C.E.
1996
27
3
p. 241-258
18 p.
artikel
9 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland