Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 2-Dimension hot-air popcorn morphology development GarcĂ­a-Pinilla, Santiago
2019
259 C p. 29-33
artikel
2 Editorial Board 2019
259 C p. ii
artikel
3 Effect of hot melt extrusion on physical and functional properties of insect based extruded products Alam, Md Rizvi
2019
259 C p. 44-51
artikel
4 Engineering promising technologies for food innovation Dalla Rosa, Marco
2019
259 C p. 1-2
artikel
5 Generation of egg white/carrageenan microparticles by droplet-based microfluidics Marengo, Robinson C.
2019
259 C p. 21-28
artikel
6 High moisture extrusion of wheat gluten: Relationship between process parameters, protein polymerization, and final product characteristics Pietsch, Valerie L.
2019
259 C p. 3-11
artikel
7 Impact of fish protein concentrate on apparent viscosity and physical properties of soy protein concentrate subjected to thermomechanical treatment Ahmad, Rafiq
2019
259 C p. 34-43
artikel
8 Stability evaluation of turmeric extract nanoemulsion powder after application in milk as a food model Park, Sung Jin
2019
259 C p. 12-20
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland