Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
8 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
2-Dimension hot-air popcorn morphology development
GarcĂa-Pinilla, Santiago
2019
259
C
p. 29-33
artikel
2
Editorial Board
2019
259
C
p. ii
artikel
3
Effect of hot melt extrusion on physical and functional properties of insect based extruded products
Alam, Md Rizvi
2019
259
C
p. 44-51
artikel
4
Engineering promising technologies for food innovation
Dalla Rosa, Marco
2019
259
C
p. 1-2
artikel
5
Generation of egg white/carrageenan microparticles by droplet-based microfluidics
Marengo, Robinson C.
2019
259
C
p. 21-28
artikel
6
High moisture extrusion of wheat gluten: Relationship between process parameters, protein polymerization, and final product characteristics
Pietsch, Valerie L.
2019
259
C
p. 3-11
artikel
7
Impact of fish protein concentrate on apparent viscosity and physical properties of soy protein concentrate subjected to thermomechanical treatment
Ahmad, Rafiq
2019
259
C
p. 34-43
artikel
8
Stability evaluation of turmeric extract nanoemulsion powder after application in milk as a food model
Park, Sung Jin
2019
259
C
p. 12-20
artikel
8 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland