Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
9 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Applicability of the melanger for chocolate refining and Stephan mixer for conching as small-scale alternative chocolate production techniques
Hinneh, Michael
2019
253
C
p. 59-71
artikel
2
Application of broadband acoustic resonance dissolution spectroscopy (BARDS) to the gas release behaviour during rehydration of milk protein isolate agglomerates
Wu, Shaozong
2019
253
C
p. 14-20
artikel
3
Editorial Board
2019
253
C
p. ii
artikel
4
Encapsulation of pomegranate peel extract with a new carrier material from orange juice by-products
Kaderides, Kyriakos
2019
253
C
p. 1-13
artikel
5
Factors impacting sorbitol polymorphism and polymorphic transitions during aging
DeJong, Amy E.
2019
253
C
p. 72-78
artikel
6
Localization and modeling of reaction and diffusion to explain folate behavior during soaking of cowpea
Coffigniez, Fanny
2019
253
C
p. 49-58
artikel
7
Nonthermal concentration of liquid foods by a combination of reverse osmosis and forward osmosis. Acid whey: A case study
Menchik, Pedro
2019
253
C
p. 40-48
artikel
8
Pervaporation: The emerging technique for extracting aroma compounds from food systems
Castro-Muñoz, Roberto
2019
253
C
p. 27-39
artikel
9
Use of the Weibull distribution function for describing cleaning kinetics of high pressure water jets in food industry
Gerhards, Christian
2019
253
C
p. 21-26
artikel
9 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland