Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Applicability of the melanger for chocolate refining and Stephan mixer for conching as small-scale alternative chocolate production techniques Hinneh, Michael
2019
253 C p. 59-71
artikel
2 Application of broadband acoustic resonance dissolution spectroscopy (BARDS) to the gas release behaviour during rehydration of milk protein isolate agglomerates Wu, Shaozong
2019
253 C p. 14-20
artikel
3 Editorial Board 2019
253 C p. ii
artikel
4 Encapsulation of pomegranate peel extract with a new carrier material from orange juice by-products Kaderides, Kyriakos
2019
253 C p. 1-13
artikel
5 Factors impacting sorbitol polymorphism and polymorphic transitions during aging DeJong, Amy E.
2019
253 C p. 72-78
artikel
6 Localization and modeling of reaction and diffusion to explain folate behavior during soaking of cowpea Coffigniez, Fanny
2019
253 C p. 49-58
artikel
7 Nonthermal concentration of liquid foods by a combination of reverse osmosis and forward osmosis. Acid whey: A case study Menchik, Pedro
2019
253 C p. 40-48
artikel
8 Pervaporation: The emerging technique for extracting aroma compounds from food systems Castro-Muñoz, Roberto
2019
253 C p. 27-39
artikel
9 Use of the Weibull distribution function for describing cleaning kinetics of high pressure water jets in food industry Gerhards, Christian
2019
253 C p. 21-26
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland