Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A shift from the isobaric to the isochoric thermodynamic state can reduce energy consumption and augment temperature stability in frozen food storage Powell-Palm, Matthew J.
2019
251 C p. 1-10
artikel
2 Editorial Board 2019
251 C p. ii
artikel
3 Experimental measurement of factors affecting dynamics of bubble growth from a submerged orifice: Applications to the frying process Sahasrabudhe, Shreya N.
2019
251 C p. 36-44
artikel
4 High moisture extrusion of soy protein concentrate: Influence of thermomechanical treatment on protein-protein interactions and rheological properties Pietsch, Valerie L.
2019
251 C p. 11-18
artikel
5 Protection of casein hydrolysates within nanoliposomes: Antioxidant and stability characterization Sarabandi, Khashayar
2019
251 C p. 19-28
artikel
6 State/phase transitions induced by ice recrystallization and its influence on the mechanical properties of potatoes (Solanum tuberosum L.) var. Russet Brown Kumar, Pavitra Krishna
2019
251 C p. 45-56
artikel
7 Widen the functionality of flavonoids from yellow onion skins through extraction and microencapsulation in whey proteins hydrolysates and different polymers Milea, Ștefania-Adelina
2019
251 C p. 29-35
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland