Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A critical review of some non-equilibrium situations and glass transitions on water activity values of foods in the microbiological growth range Chirife, Jorge
1995
25 4 p. 531-552
22 p.
artikel
2 Announcements 1995
25 4 p. 581-582
2 p.
artikel
3 Contents of volume 25 1995
25 4 p. 583-585
3 p.
artikel
4 Effect of temperature and SO2 on the rates of water absorption of three maize hybrids Haros, Monica
1995
25 4 p. 473-482
10 p.
artikel
5 Finite element modeling of heat and mass transfer in food materials during microwave heating — Model development and validation Zhou, L.
1995
25 4 p. 509-529
21 p.
artikel
6 Gas and water vapor barrier properties of edible films from protein and cellulosic materials Park, Hyun J.
1995
25 4 p. 497-507
11 p.
artikel
7 Mathematical model for the chemical peeling of spherical foods Barreiro, J.A.
1995
25 4 p. 483-496
14 p.
artikel
8 Modelling the freeze concentration process by irreversible thermodynamics Ratkje, Signe Kjelstrup
1995
25 4 p. 553-568
16 p.
artikel
9 On the effects of forced air drying on cocoa quality Faborode, Michael O.
1995
25 4 p. 455-472
18 p.
artikel
10 Time dependent rheological characterisation of buttermilk at 5 °C Butler, F.
1995
25 4 p. 569-580
12 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland