Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
8 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Application of osmotic dehydration to improve the quality of dried goji berry
Dermesonlouoglou, E.
2018
232
C
p. 36-43
artikel
2
Characterization of barley grains in different levels of pearling process
Felizardo, M.P.
2018
232
C
p. 29-35
artikel
3
Characterization of dough baked via blue laser
Blutinger, Jonathan David
2018
232
C
p. 56-64
artikel
4
Editorial Board
2018
232
C
p. ii
artikel
5
Effect of water content on the dynamic measurement of dielectric properties of food snack pellets during microwave expansion
Gutiérrez-Cano, José D.
2018
232
C
p. 21-28
artikel
6
Impact of cold chain and product variability on quality attributes of modified atmosphere packed mushrooms (Agaricus bisporus) throughout distribution
Joshi, Kompal
2018
232
C
p. 44-55
artikel
7
Microwave vacuum drying and multi-flash drying of pumpkin slices
Monteiro, Ricardo L.
2018
232
C
p. 1-10
artikel
8
Structured-illumination reflectance imaging coupled with phase analysis techniques for surface profiling of apples
Lu, Yuzhen
2018
232
C
p. 11-20
artikel
8 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland