Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Application of osmotic dehydration to improve the quality of dried goji berry Dermesonlouoglou, E.
2018
232 C p. 36-43
artikel
2 Characterization of barley grains in different levels of pearling process Felizardo, M.P.
2018
232 C p. 29-35
artikel
3 Characterization of dough baked via blue laser Blutinger, Jonathan David
2018
232 C p. 56-64
artikel
4 Editorial Board 2018
232 C p. ii
artikel
5 Effect of water content on the dynamic measurement of dielectric properties of food snack pellets during microwave expansion Gutiérrez-Cano, José D.
2018
232 C p. 21-28
artikel
6 Impact of cold chain and product variability on quality attributes of modified atmosphere packed mushrooms (Agaricus bisporus) throughout distribution Joshi, Kompal
2018
232 C p. 44-55
artikel
7 Microwave vacuum drying and multi-flash drying of pumpkin slices Monteiro, Ricardo L.
2018
232 C p. 1-10
artikel
8 Structured-illumination reflectance imaging coupled with phase analysis techniques for surface profiling of apples Lu, Yuzhen
2018
232 C p. 11-20
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland