Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Analysis of food block freezing using a PC-based finite element package Wang, DeQian
1994
21 4 p. 521-530
10 p.
artikel
2 Characterization of the rheological properties of yoghurt—A review Benezech, T.
1994
21 4 p. 447-472
26 p.
artikel
3 Contents of volume 21 1994
21 4 p. 531-533
3 p.
artikel
4 Design and development of a conduction drier for accelerated drying of peanuts Noomhorm, Athapol
1994
21 4 p. 411-419
9 p.
artikel
5 Effect of ozonated water sanitization on gasket materials used in fluid food processing Greene, Annel K.
1994
21 4 p. 439-446
8 p.
artikel
6 Flow behavior of coarse solid-liquid food mixtures Pordesimo, L.O.
1994
21 4 p. 495-511
17 p.
artikel
7 Mathematical analysis of powder discharge through longitudinal slits in a slowly rotating drum: Objective measurements of powder flowability Dong Chen, X
1994
21 4 p. 421-437
17 p.
artikel
8 Measurement errors in water vapor permeability of highly permeable, hydrophilic edible films Gennadios, Aristippos
1994
21 4 p. 395-409
15 p.
artikel
9 Non-diffusional mechanisms occurring during vacuum osmotic dehydration Fito, P.
1994
21 4 p. 513-519
7 p.
artikel
10 Rheology of clarified fruit juices. III: Orange juices Ibarz, A.
1994
21 4 p. 485-494
10 p.
artikel
11 The use of membrane processes in the clarification of orange and lemon juices Capannelli, G.
1994
21 4 p. 473-483
11 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland