Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Assessment of food compositional parameters by means of a Waveguide Vector Spectrometer Ragni, Luigi
2017
205 C p. 25-33
9 p.
artikel
2 Characterization of moisture content in dehydrated scallops using spectral images Huang, Hui
2017
205 C p. 47-55
9 p.
artikel
3 Editorial Board 2017
205 C p. IFC-
1 p.
artikel
4 Effect of water content on the flowability of hygroscopic powders Juarez-Enriquez, E.
2017
205 C p. 12-17
6 p.
artikel
5 Enhancing the activity of pectinase using pulsed electric field (PEF) treatment Zhang, Fusheng
2017
205 C p. 56-63
8 p.
artikel
6 Industrial trials on coadjuvants in olive oil extraction process: Effect on rheological properties, energy consumption, oil yield and olive oil characteristics Tamborrino, Antonia
2017
205 C p. 34-46
13 p.
artikel
7 Nondestructive measurement of yolk viscosity in lightly heated chicken shell eggs Kuroki, Shinichiro
2017
205 C p. 18-24
7 p.
artikel
8 Non-invasive assessment of packaged cod freeze-thaw history by hyperspectral imaging Washburn, Kathryn E.
2017
205 C p. 64-73
10 p.
artikel
9 The garlic (A. sativum L.) extracts food grade W1/O/W2 emulsions prepared by homogenization and stirred cell membrane emulsification Ilić, Jelena D.
2017
205 C p. 1-11
11 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland