Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Calibration of rheological techniques used for foods Bourne, Malcolm C.
1992
16 1-2 p. 151-163
13 p.
artikel
2 Comparison of small and large deformation measurements to characterize the rheology of wheat flour doughs Amemiya, J.I.
1992
16 1-2 p. 91-108
18 p.
artikel
3 Editorial Borwankar, Rajendra P.
1992
16 1-2 p. v-
1 p.
artikel
4 Editorial Board 1992
16 1-2 p. IFC-
1 p.
artikel
5 Failure testing of gellan gels Lelievre, J.
1992
16 1-2 p. 25-37
13 p.
artikel
6 Flow profiles in a tube rheometer using magnetic resonance imaging McCarthy, K.L.
1992
16 1-2 p. 109-125
17 p.
artikel
7 Food texture and rheology: A tutorial review Borwankar, Rajendra P.
1992
16 1-2 p. 1-16
16 p.
artikel
8 Index 1992
16 1-2 p. 165-168
4 p.
artikel
9 Measurement of thixotropy of model food colloidal suspensions with step change shear rate Amemiya, J.I.
1992
16 1-2 p. 17-24
8 p.
artikel
10 Rheological characterization of melting of margarines and tablespreads Borwankar, R.P.
1992
16 1-2 p. 55-74
20 p.
artikel
11 The effect of shear rate and strain on the pasting behavior of food starches Loh, Jimbay
1992
16 1-2 p. 75-90
16 p.
artikel
12 Thermorheological studies of food polymer dispersions Owen, Steven R.
1992
16 1-2 p. 39-53
15 p.
artikel
13 Use of an ultrasonic technique to evaluate the rheological properties of cheese and dough Lee, Hae Ok
1992
16 1-2 p. 127-150
24 p.
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland