Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
10 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Development of a single droplet freezing apparatus for studying crystallisation in cocoa butter droplets
Talhat, Amanda M.
2015
156
C
p. 67-83
17 p.
artikel
2
Editorial Board
2015
156
C
p. IFC-
1 p.
artikel
3
Effect of egg storage duration on the rheology of liquid egg products
Kumbár, Vojtěch
2015
156
C
p. 45-54
10 p.
artikel
4
Effects of xanthan gum rheology on the foaming properties of whey protein concentrate
Martínez-Padilla, L.P.
2015
156
C
p. 22-30
9 p.
artikel
5
High pressure carbon dioxide on pork raw meat: Inactivation of mesophilic bacteria and effects on colour properties
Cappelletti, Martina
2015
156
C
p. 55-58
4 p.
artikel
6
Impact of high voltage electric field thawing on the quality of frozen tuna fish (Thunnus albacares)
Mousakhani-Ganjeh, Alireza
2015
156
C
p. 39-44
6 p.
artikel
7
Influence of freezing temperature and maltodextrin concentration on stability of linseed oil-in-water multilayer emulsions
Fioramonti, Silvana A.
2015
156
C
p. 31-38
8 p.
artikel
8
Intensification of apple drying due to ultrasound enhancement
Kowalski, Stefan J.
2015
156
C
p. 1-9
9 p.
artikel
9
Numerical modeling of heat and mass transfer during convective drying of cylindrical quince slices
Tzempelikos, Dimitrios A.
2015
156
C
p. 10-21
12 p.
artikel
10
The use of CTAB and citric acid as templating agents in production of highly-porous lactose particles
Ebrahimi, Amirali
2015
156
C
p. 59-66
8 p.
artikel
10 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland