Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Development of a single droplet freezing apparatus for studying crystallisation in cocoa butter droplets Talhat, Amanda M.
2015
156 C p. 67-83
17 p.
artikel
2 Editorial Board 2015
156 C p. IFC-
1 p.
artikel
3 Effect of egg storage duration on the rheology of liquid egg products Kumbár, Vojtěch
2015
156 C p. 45-54
10 p.
artikel
4 Effects of xanthan gum rheology on the foaming properties of whey protein concentrate Martínez-Padilla, L.P.
2015
156 C p. 22-30
9 p.
artikel
5 High pressure carbon dioxide on pork raw meat: Inactivation of mesophilic bacteria and effects on colour properties Cappelletti, Martina
2015
156 C p. 55-58
4 p.
artikel
6 Impact of high voltage electric field thawing on the quality of frozen tuna fish (Thunnus albacares) Mousakhani-Ganjeh, Alireza
2015
156 C p. 39-44
6 p.
artikel
7 Influence of freezing temperature and maltodextrin concentration on stability of linseed oil-in-water multilayer emulsions Fioramonti, Silvana A.
2015
156 C p. 31-38
8 p.
artikel
8 Intensification of apple drying due to ultrasound enhancement Kowalski, Stefan J.
2015
156 C p. 1-9
9 p.
artikel
9 Numerical modeling of heat and mass transfer during convective drying of cylindrical quince slices Tzempelikos, Dimitrios A.
2015
156 C p. 10-21
12 p.
artikel
10 The use of CTAB and citric acid as templating agents in production of highly-porous lactose particles Ebrahimi, Amirali
2015
156 C p. 59-66
8 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland