Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             5 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Comparison of drying kinetics of foods using a fan-assisted convection oven, a microwave oven and a combined microwave/convection oven Al-Duri, Bushra
1992
15 2 p. 139-155
17 p.
artikel
2 Estimation of time variable heat transfer coefficients in frozen foods during storage Scott, Elaine P.
1992
15 2 p. 99-121
23 p.
artikel
3 Mathematical evaluation of food dispersions Rovinsky, Lev A.
1992
15 2 p. 157-165
9 p.
artikel
4 Rheological behaviour during extrusion of blends of minced fish and wheat flour Bhattacharya, Suvendu
1992
15 2 p. 123-137
15 p.
artikel
5 Thermal properties of model foods in the frozen state Renaud, T.
1992
15 2 p. 83-97
15 p.
artikel
                             5 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland