Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Continuous monitoring of bread dough fermentation using a 3D vision Structured Light technique Ivorra, Eugenio
2014
130 C p. 8-13
6 p.
artikel
2 Corrigendum to “A dual-view computer-vision system for volume and image texture analysis in multiple apple slices drying” [J. Food Eng. 127 (2014) 49–57] Sampson, David Joseph
2014
130 C p. 62-
1 p.
artikel
3 Editorial Board 2014
130 C p. IFC-
1 p.
artikel
4 Energy efficiency opportunities in the U.S. commercial baking industry Therkelsen, Peter
2014
130 C p. 14-22
9 p.
artikel
5 Hyperspectral near-infrared imaging for the detection of physical damages of pear Lee, Wang-Hee
2014
130 C p. 1-7
7 p.
artikel
6 Modelling heat and mass transfer in deformable porous media: Application to bread baking Nicolas, V.
2014
130 C p. 23-35
13 p.
artikel
7 Response to the Letter to the editor on Rotational effect on the sterilization of liquid food cans Farid, Mohammad
2014
130 C p. 61-
1 p.
artikel
8 Rotational effect on the sterilization of liquid food cans Tang, Jyh-Haw
2014
130 C p. 60-
1 p.
artikel
9 The rheological properties of calcium-induced milk gels Ramasubramanian, Lakshmi
2014
130 C p. 45-51
7 p.
artikel
10 Thermodynamic analysis of salting cheese process Velázquez-Varela, J.
2014
130 C p. 36-44
9 p.
artikel
11 Underlying mechanisms behind adhesion of fermented milk to packaging surfaces Cragnell, Carolina
2014
130 C p. 52-59
8 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland