Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Admittance measurements to assess the total solids and fat contents in liquid whole egg products Ragni, Luigi
2011
107 2 p. 179-185
7 p.
artikel
2 Development of a rapid, non-destructive method for egg content determination in dry pasta using FT-NIR technique Fodor, Marietta
2011
107 2 p. 195-199
5 p.
artikel
3 Establishment of kinetic models based on electrical conductivity and freshness indictors for the forecasting of crucian carp (Carassius carassius) freshness Yao, Lei
2011
107 2 p. 147-151
5 p.
artikel
4 Estimating the theoretical energy required to dry rice Billiris, Maria A.
2011
107 2 p. 253-261
9 p.
artikel
5 Gelation properties of chicken myofibrillar protein induced by transglutaminase crosslinking Sun, Xiang Dong
2011
107 2 p. 226-233
8 p.
artikel
6 Microwave puffing: Determination of optimal conditions using a coupled multiphase porous media – Large deformation model Rakesh, Vineet
2011
107 2 p. 152-163
12 p.
artikel
7 Monitoring changes in feta cheese during brining by magnetic resonance imaging and NMR relaxometry Altan, Aylin
2011
107 2 p. 200-207
8 p.
artikel
8 Steady-shear flow of semidilute guar gum solutions with sucrose, glucose and sodium chloride at different temperatures Chenlo, Francisco
2011
107 2 p. 234-240
7 p.
artikel
9 The impact of microwave heating of infant formula model on neo-formed contaminant formation, nutrient degradation and spore destruction Laguerre, Jean-Claude
2011
107 2 p. 208-213
6 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland