Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 59 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Sensory properties and acceptance of Uruguayan low-fat cheese “queso magro”
 
 
Titel: Sensory properties and acceptance of Uruguayan low-fat cheese “queso magro”
Auteur: Arcia, Patricia
Curutchet, Ana
Costell, Elvira
Tárrega, Amparo
Verschenen in: Dairy science & technology
Paginering: Jaargang 93 (2013) nr. 2 pagina's 151-162
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, Paris
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 59 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland