Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 52 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Light-induced protein and lipid oxidation in low-fat cheeses: whey proteins as antioxidants
 
 
Titel: Light-induced protein and lipid oxidation in low-fat cheeses: whey proteins as antioxidants
Auteur: Dalsgaard, Trine Kastrup
Sørensen, John
Bakman, Mette
Nebel, Caroline
Albrechtsen, Rita
Vognsen, Lene
Nielsen, Jacob Holm
Verschenen in: Dairy science & technology
Paginering: Jaargang 91 (2011) nr. 2 pagina's 171-183
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, Paris
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 52 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland