Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 67 gevonden artikelen
 
 
  How to tailor heat-induced whey protein/κ-casein complexes as a means to investigate the acid gelation of milk—a review
 
 
Titel: How to tailor heat-induced whey protein/κ-casein complexes as a means to investigate the acid gelation of milk—a review
Auteur: Morand, Marion
Guyomarc’h, Fanny
Famelart, Marie-Hélène
Verschenen in: Dairy science & technology
Paginering: Jaargang 91 (2011) nr. 2 pagina's 97-126
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, Paris
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland