Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Effect of heat treatment, final pH of acidification, and homogenization pressure on the texture properties of cream cheese
 
 
Titel: Effect of heat treatment, final pH of acidification, and homogenization pressure on the texture properties of cream cheese
Auteur: Coutouly, AliƩnor
Riaublanc, Alain
Axelos, Monique
Gaucher, Isabelle
Verschenen in: Dairy science & technology
Paginering: Jaargang 94 (2013) nr. 2 pagina's 125-144
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer Paris, Paris
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland